Gåsehviskeren

Endelig er isen gått, og vi kan begynne å trene litt skikkelig på vannapport også her hjemme.
Vi har jo hatt noen utfordringer med Marcus når det gjelder apporteringen, da han har fått det for seg at det er morsomt med en liten runde rundt før han avleverer. Denne søndags ettermiddagen, hadde vi planlagt litt trening i et vann i nærområdet vårt. Vi var 4 hunder (+ Albert) som skulle trene, og måker var medbragt for anledningen. Dette skulle bli en herlig ettermiddag, med gode vannapporter.

Etter noen få apporter fikk vi imidlertid besøk av en gås. Og man skulle kanskje tro at 4,5 fuglehund (for anledningen MED lyd) skulle være velegnet til å holde vår venn på avstand, men den gang ei. Den ble etterhvert så nærgående at vi fant det mest hensiktsmessig å ta en pause i treningen 🙂 Ingen grunn til å stresse opp hverken fugl eller hund mer enn nødvendig. Sannsynligvis hadde den en partner og et reir i nærheten.

Vi forsøkte å lokke den vekk, lure den vekk og skremme den vekk, men ingenting hjalp. Etter et lite krigsråd valgte vi å sette inn vårt aller mest avanserte våpen; Gåsehviskeren!

Men…. Heller ikke dette løste «konflikten» vår 🙂 Dermed besluttet vi å avslutte treningen. Så denne gangen ble det begrenset apporttrening, men alle var enige om at det hadde vært en fin tur 😉

Dersom noen vet hva slags gås det er, blir jeg glad hvis dere mailer meg.

Espen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s