1500 visninger!

Dette er jo en liten merkedag for meg 🙂 Bloggen har nå hatt 1.500 visninger, og det synes jeg er bra med tanke på at dette tross alt er en ganske ung, snever og sær blogg 🙂 På ingen måte sensasjonspreget, det handler rett og slett om treningen av våre jakt hunder. Og apropos trening: Vi har treningsfri i sommer! Det er faktisk en større utfordring enn jeg trodde. Og aller mest for meg.

Vi har forøvrig brukt deler av sommeren til å delta på Del 1 av et meget bra kurs i lederskap, og vi er nå ferdig med uke 1 av totalt 4 uker med et oppfølgings program. For oss og våre hunder, ser dette ut til å ha en helt utrolig god effekt. Hundene slapper totalt av og nyter livet, forvisset om at vi tar alt ansvar. Det er det som er lederskap. At en i flokken står frem og sier: «Slapp av, dette har jeg kontroll på.» Vi har vært igjennom en voldsom bevisstgjøring gjennom dette kurset, og det er faktisk ganske foruroligende å se hvor mange hunder som «lider». Jeg setter det i anførselstegn, for jeg tror mange eiere ikke ser (eller ønsker) det som er i ferd med å skje. Jeg registrerer dessverre at enkelte «hunde-elskere» likestiller lederskap med vold, noe jeg stiller meg veldig undrende til. Dette handler om tydelighet, og om å være konsekvent. Det er derfor trist å se at sterke krefter i hunde-Norge, bannlyser ressurser som f.eks. Cesar Millan og lignende filosofier.

Når Marcus nå har treningsfri, er vi heldige som har med oss en sommergjest, Fantins U2. Uii er en herlig dame, som har fått lov til å bli med oss i sommer. Hun har nå fått kose seg skikkelig noen dager, og er nå skikkelig sugen på å jobbe litt. Det er jo litt morsomt å se at hun som i utgangspunktet var litt treningslei, nå begynner å mase om å få jobbe. Et godt utgangspunkt for å trene.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s