Skogsfugljakt…

…om bare en uke 🙂 🙂 🙂 !

Jeg beklager at det har vært litt stille her i det siste, men det har rett og slett vært litt hektisk 🙂

I perioden siden forrige oppdatering har vi kommet tilbake til hverdagen. Marcus er igjen med på treninger, selvom vi nok oftere enn tidligere lar han være passiv. Det ER vanskelig å endre adferd. Spesiellt vår egen 🙂 Men vi prøver å følge lederskapsfilosofien vi lærte i sommer, og vi føler at det i forhold til Marcus har en positiv effekt. Treningen går bra, og det går absolutt rette vegen. Vi har trent på søksmønster, på vannarbeid og på apportering av kanin. Marcus fungerer bedre og bedre, og vi tror tålmodighet vil lønne seg. Det er derfor tvilsomt om vi starter han på noen prøver i år, men vi får se…

I dag har vi trent litt i et av terrengene vi skal jakte i om en uke, og det gikk veldig bra. Etter bare 3-4 minutter støkket han en voksen Orrhane, og satt stille som en mus 🙂 🙂 Og til alt overmål hadde han påmontert mitt nye GoPro kamera, men dessverre viser ikke filmen fuglen 😦 Synes allikevel det er morsomt å legge ut klippet, slik at spesiellt interesserte kan se. Har også tatt med en vannapport situasjon.

Håper deres uke frem mot jakten blir like lang som min….

Espen

PS! Følg med i de kommende nummer av «Våre Spaniels», der skriver jeg litt om det å anskaffe og det å trene Jaktspaniels!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s