Skogsfugljakt gir fantastiske…

…naturopplevelser! Vi er så priviligerte vi som bor i Norge. Vi kan nærmest bare spasere ut av stuedøra for å oppleve fantastisk natur. Og hvis vi orker å stå opp om morgenen, kan vi også få med oss varm høstsol som bærer bud om nok en flott dag i skogen. Da spiller det liksom ingen rolle hvorvidt man har med seg fangst tilbake eller ikke. Vi så bra med fugl, men det ville seg liksom ikke 🙂

Marcus jobbet meget bra, men var nok litt for ivrig i fuglesituasjonene. Det som fungerer supert på treningsfeltet, blir litt glemt når jeg er mer opptatt av å jakte enn å føre hund. Sånn er det. Han er enda ung, så vi har god tid til å få alt på plass. Det som imidlertid er godt å se, er det virker som at han begynner å forstå hva det dreier seg om. Det er mer målrettet arbeid, og ikke bare å løpe for å løpe.

Nå skal vi bruke den neste uken til å samle opp krefter og finpusse litt på formen, før vi skal debutere på jaktprøve i Skiptvet neste helg. Det er ekstra gledelig og motiverende at vår gode treningskamerat Morten Horup og hans Daim vant premien for prøvens beste hund forrige helg. Grattis!!!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s