På tur med en ekte Lord, og familieforøkelse….

Graver man dypt nok i vennekretsen, kan man bli forundret over hva man kan finne. Vi har jo lenge hatt et godt øye til Anders, men dette utviklet seg til noe langt mer når vi oppdaget at han faktisk er en EKTE Lord. Dokumentert. Til tross for at vi i lang tid har vent oss til å være dus, ble tonen raskt en annen. Nå skimter vi en mulighet for å få besøke hans tradisjonsrike eiendom på De Britiske Øyer en gang i fremtiden, og jeg tror faktisk han kan klassifiseres som vår mest prominente venn. Forøvrig også en hyggelig en. Vi hadde en flott jakthelg i «mitt» storfugl terreng i Telemark og selvom vi ikke fikk noen fangst, hadde vi kontakt med flere flotte representanter for arten.

Bivråkens Hellner (Marcus) og jeg har begynt forberedelsene til kommende helgs jaktprøver i Rogaland, og vi gleder oss veldig. Det skal bli gøy å få oppleve denne sagnomsuste prøve på nært hold. Og vi reiser utelukkende for å skaffe oss prøve erfaring, noe som innebærer 0 – NULL press på noen av oss. Fordi han oppnådde 1. BK på forrige prøve, må vi starte i Åpen Klasse neste år. Derfor er det greit av vi begge får prøvd oss på et par prøver til. Det skal bli en våt helg iflg Yr, så det hadde jo vært artig om de bommet. Igjen.

Fantins Absolute Albert er særdeles hormonell om dagen, så treningen av han begrenser seg til absolutt basis øvelser. Nå må vi bare sikre at grunndressuren blir ivaretatt, slik at vi kan intensivere treningen noe når han «kommer til seg selv» igjen om noen uker.

De av dere som har fulgt med på bloggen, vet at vi har omfavnet Lederskapsfilosofien vi ble introdusert for hos Gunilla Wedeen og Bengt Rødseth på Gyllerboda Hundcenter. Vi ble her også introdusert for deres fantastiske jakthunder, og vi ble vannvittig fascinert av den ro og arbeidslyst deres Jakt Goldens la for dagen. Så fascinert av dem at vi begge var enige om at en slik må vi ha når vi er «ferdige» med Marcus og Albert. Men skjebnen ville det anderledes. I siste halvdel av November får vi derfor en familieforøkelse. Da flytter Doubleuse´s Cappuchino (til daglig Joy) inn hos oss. Hun er en kastrert tispe på snart 6 år, med 1. EK plassering på jaktprøve i Sverige. Hos oss skal hun i først omgang få kose seg med jakt og vedlikeholdstrening, så får vi se hvordan det utvikler seg. Så da kan vi vel trygt si at flokken er komplettert 🙂 En meget erfaren og god jaktgolden, og to lovende unge jaktspringere.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s