6000 besøkende…

…på ett år, og vi rigger til for fremtiden 🙂

22. mars 2011 skrev jeg mitt første blogginnlegg knyttet til treningen av vår Engelsk Springer Spaniel. En temmelig sær og snever hundeblogg så dagens lys. Det som i utgangspunktet skulle være min lille treningsdagbok for eget og nære venner/treningskameraters bruk, har utviklet seg til å bli en riktig så velbesøkt blogg. Hovedtemaet er fremdeles vårt arbeid med å trene opp våre hunder til å bli gode jakthunder for skogsfugljakt, men jeg har krydret det med andre temaer som opptar meg. Selvsagt alltid knyttet mot hund, hundehold og hundetrening, og da spesiellt støtende og apporterende raser. Noen innlegg har sikkert provosert mange, som f.eks. der hvor jeg stiller spørsmålstegn ved rasens fremtid som jakthund eller det som tok for seg spørsmålet om halekupering, mens andre innlegg har inspirert til både anskaffelse av Spaniel og til å pirre nyskjerrigheten på jakt trening. Noen velger å legge igjen en kommentar her på bloggen, mens de fleste sender e-poster hvor meninger ytres eller spørsmål stilles. Jeg setter stor pris på denne responsen, og jeg er overveldet over besøkstallene denne bloggen har fått!

Når jeg nå har valgt å endre navn og adresse for bloggen, skyldes det først og fremst at irsk galliske Foraoise var relativt vanskelig å uttale 🙂 Jeg har derfor valgt å døpe den om til det litt enklere. Hvorfor Woodspringer? Tja, si det… Et sammensatt navn som kan leses på mange måter, alle relatert til det VI driver med; «Woods» som i skog, «Springer» som i rasen, «springer» som i jobben hunden utfører, eller «Woodspringer» som i Engelsk Springer Spaniel som jakthund for skogsfugl. Og fordi jeg er en enkel sjel, det er lettere å uttale 🙂 Woodspringer Gundogs 🙂 Nice? Jeg liker det ihvertfall, og onde tunger hevder at navnet ikke skjemmer noen.

Bloggen vil ihvertfall bestå og videreutvikles i denne formen, og jeg vil forhåpentligvis fortsette å glede, provosere og inspirere de besøkende. Håper akkurat DU fortsetter å følge bloggen!

God Sommer!

PS! Jeg vet mange har linket til denne bloggen, fint om dere kan oppdatere adressen 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s