Treningstips på veg!

Jeg må nok erkjenne at jeg har engasjert meg veldig i hundeholdet vårt. Jeg har vokst opp med hund, og med periodevise unntak hatt hund siden jeg var i midten av tenårene. Allikevel oppdager og lærer vi nye ting hver dag. Jeg og Tina har brukt mye tid på å lære oss mest mulig om hundehold, og om hvordan vi kan etablere og vedlikeholde vårt lederskap i flokken. Men jeg har også brukt mye tid på å plukke opp treningstips, slik at vi kan få best mulige jakthunder. Vi har 2 jaktspaniels, og vi har gjort maaaange feil som har skapt nye utfordringer som må løses. Og selv om utfordringene mange ganger kan føles uoverkommelige, så finnes det som regel enkle løsninger som kan hjelpe oss videre. 
En ting jeg har savnet er en god NORSK «øvelsesbank», hvor man finner ulike treningstips som er tilpasset oss som lever et «vanlig» liv. Tips for oss som ikke disponerer flere hundre mål med treningsmark, og hjemmeavlede fasaner eller kaniner. Tips for oss som har valgt å leve med og jakte med den hunden vi har, og ikke har anledning/lyst til å bytte ut hunden vår med en som kanskje er LITT bedre. Jeg er av den typen som elsker å bli kjent med nye mennesker, og det har gjort meg litt uredd ift å kontakte «autoriteter» når det er noe jeg lurer på eller ikke får til. Jeg kjøper DVDér, jeg kjøper bøker, jeg sender mailer, jeg oppsøker kunnskapsrike personer, jeg deltar på kurs, osv. Alt fordi jeg synes det er så sabla morsomt å jobbe med disse hundene, og særlig når jeg ser jeg klarer å overkomme en eller annen utfordring.

Jeg har derfor oppdatert bloggen med en side som vil inneholde treningstips! Planen er å legge ut små egenproduserte videosnutter som viser hvordan jeg jobber med ulike momenter, eller andre helt generelle tips som jeg synes er relevante i vårt hundehold. Dere finner siden i menyen, sammen med presentasjonene av våre hunder. Følg med i tiden som kommer, jeg kommer til å forsøke å legge ut nye tips jevnlig. Og ta gjerne kontakt dersom det er noe spesiellt dere vil ha tips om, kanskje vi sammen kan finne en løsning vi kan presentere på disse sidene?

Egentrening er viktig, også for hunder 🙂
                                            

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s