Sommertrening og nye videoer!

Nå om sommeren er det tid for hyggelige dager med god mat, godt drikke og fine treningsøkter, alt med gode venner.

Det er snart tid for apportprøven for gutta våre, så vi har så smått begynt innlæringen av de ulike momentene. Det er spesiellt avleveringen vi finpusser, det virker foreløpig som at det ikke er noen store utfordringer knyttet til markering. Men som dere sikkert har erfart: Alt kan og vil skje når man jobber med hunder 🙂
I tillegg jobber vi med søket for begge to, og det er beroligende at det er fremgang å spore. Spesiellt for Marcus sin del virker det som at han trenger litt tid med meg alene, og at vi kan kose oss og ha det gøy i skogen. Han hadde jo et supert søksmønster når vi var i skogen i fjor, men med minimalt med trening i vinter/vår har det de siste ukene virket som at han har mistet litt av flyten. Noen turer uten noe press eller krav, har ført til at han sakte men sikkert er i ferd med å finne tilbake til sitt «gamle jeg». Vi får utnytte ukene frem til sesongen starter, til å finne tilbake til «gammel» jaktglede 🙂 For det er jo strengt tatt derfor vi driver med dette. Vi skal ha det gøy!
Jeg har lagt ut et par nye video klipp også, og denne gangen tar vi for oss hvordan vi starter treningen ift. å få hunden stødig/fast for dummies. Eller stadga, som de velbetegnende sier i Sverige.
Litt lek med kamera har vi også fått til, og dere kan nå glede dere over en demonstrasjon av en god gammeldags vannapport med Maja og Anders. Klikk dere inn på fanen for treningstips!
Enjoy 🙂
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s