Rogalandsprøvene

_AAB7859 Albert og fasanerDa er endelig helgen her, og det er tid for vår deltakelse på de fantastiske Rogalandsprøvene. Terrenget er utfordrende, jakten er spennende og stemningen pleier å være veldig god. Det er alltid litt ekstra spesiellt når prøvedeltakerne oppholder seg på prøveplassen hele helgen igjennom.

For oss er det ekstra spennende. Albert debuterer som prøvedeltaker i Norge denne helgen, og da kribler det jo alltid litt ekstra. Vi har jo prioritert jakten, og det er ikke til å legge skjul på at det ER forskjell på jakt og prøve. Man er liksom ikke særlig pirkete på detaljer når dagens eneste tiur byr seg frem 🙂 Forrige helg hadde vi gleden av å delta på en særdeles vellykket jakt på Fasaner og Ender, og vi får krysse fingrene for at han får med seg noen gode opplevelser fra Rugdejakt også 🙂 Det hadde vært morsomt!

Målet vårt er uansett å ha det morsomt og å få til et godt arbeid med noen fine situasjoner 🙂

Ha en strålende helg, og lykkeønskninger sendes til alle deltakerne!

PS! Jeg deltar på høstens aksjon for å samle inn penger til kreftsaken, MOVEMBER! Klikk deg inn på http://no.movember.com/mospace/ for å donere midler til kreftsaken. Movember ønsker å rette fokus mot menns helse, men pengene går til kreftforeningen. Kreften still seg likegylding til kjønn, så doner!

Hva med noen romslige donasjoner dersom jeg og Albert går til premiering? Feel free 🙂 🙂 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s