New kid on the block…

_DSF0083 Tina og DionUnder et særdeles hyggelig måltid en deilig sommerkveld i fjor på Gyllerboda, ble Tina «overtalt» av Gunilla og Bengt til å ta over treningen av Joy. Hun forsto riktignok ikke selv at det var alvor før «dagen derpå», når Gunilla tok henne med ut på et «crash-kurs» i apportering. Denne hendelsen fikk et par hyggelige utkommer. For det første synes Tina det var morsomt å ha ansvaret for å trene en hund, Joy synes det var morsomt å få jobbe sammen med Tina og sammen har de utviklet seg til å bli en god ekvipasje. Inspirert av dette har Tina de siste månedene utviklet et ganske klart syn på hva slags type hund hun liker, og når det ble tid for at hennes drømmehund (Jacklaine’s Aragorn «Dream») skulle gi sine siste (?) avkommer bestemte hun seg for å slå til. Dream er en av Nordens mest meritterte Golden’s, og er i våre øyne en fantastisk hund som vi har lært å kjenne godt. Og med dette emnet, bør hun ha et godt utgangspunkt for å trene og kose seg sammen med den unge håpefulle i årene som kommer. Han er i ferd med å finne seg vel til rette, og har navnet Doubleuse Dionysos. Daglignavnet vil bli Dion, og han har en misunnelsesverdig coolhet der han sprader uredd og nyskjerrig rundt. Det skal bli morsomt å følge dem fremover._DSF0035 ShadowInternett og sosiale medier er et fenomen som har kommet for å bli, noe som innebærer gleder, muligheter og store utfordringer. Mange mangler nok litt forståelse for hvordan nettbaserte foraer fungerer, og spesiellt diskusjonsforaer renner over av eder og galle. Noe som er fryktelig trist. Det er utrolig enkelt å sitte foran pc’en en fredagskveld med et glass godt å drikke, og engasjere seg i ulike diskusjoner. Husk at det du skriver på nettet, blir på nettet. For alltid! Husk også at du ikke har mulighet til å uttrykke deg «ikke bokstavelig» på nettet. INGEN ser at du blunker lurt, eller mener noe med en lun humoristisk undertone. Jeg har sett diskusjoner den siste tiden, på både norske og svenske Facebook gruppesider, som tråkker langt over grensen for det man i skole-Norge kaller mobbing. Det er jo helt tragisk at man ikke kan diskutere saklig rundt viktige temaer som f.eks. øyelysning eller passivitetstrening, uten at det fra begge leire blir utdelt temmelig usakelige og personlige sleivspark. Husk at de dårlig skjulte hersketeknikker eller sleivspark du deler ut på nettet, ligger der for evig tid. Er dette virkelig det bildet du ønsker at omverdenen (inkl. dine barn og kunder/arbeidsgiver) skal ha av deg?

“I will waste not even a precious second today in anger or hate, jealousy or selfishness. I know that the seeds I sow I will harvest, because every action, good or bad, is always followed by an equal reaction. I will plant only good seed this day.” Mandino

De fleste som er medlemmer av disse gruppene er bare vanlige folk, som tilfeldigvis deler den samme interessen som deg. Vanlige folk som søker informasjon, kunnskap og nettverk. Kanskje har de hund, kanskje kan de komme til å anskaffe seg en hund. Jeg kan garantere deg boomerang effekten dersom du som oppdretter skriver nedlatende om andre oppdrettere eller deres parringer. Jeg kan garantere deg boomerang effekten dersom du som instruktør skriver nedlatende om andre instruktører eller deres metoder. Ikke la sjalusi eller selvgodhet bremse forretningen din, VÆR RAUS!

Det var dagens moral preken 🙂

Snøen er nesten helt borte, og vi har tenkt til å ta oss en tur ut for å trene litt på Lørdag! Har du lyst til å være med, er du hjertelig velkommen til å henge deg med! Ta med godt humør og litt kaffe 🙂 Det er meldt litt regn, men det overlever vi!

Vi møtes kl. 12.00 på parkeringsplassen ved Ski Golfbane. Send meg gjerne en mail/melding dersom du kommer, håper vi ses!

Reklame

One response to “New kid on the block…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s