Vi gjentar suksessen!

Jeremy and dogs

Er du interessert i å lære mer om spanieltrening av en av de beste? Isåfall bør du sette av helgen 28. og 29. Mai 2016, og la deg inspirere av Jeremy Organ!

I Mai 2013 arrangerte vi en treningsweekend for spaniels (og primært deres førere) med Dave Templar som instruktør. Helgen var en braksuksess, med masse positive tilbakemeldinger. Vi har derfor besluttet å gjenta suksessen. Denne gangen har vi invitert Jeremy Organ, en av Englands ledende spaniel førere og trenere! Jeremy driver oppdrett av Engelsk Springer Spaniels under prefix’et Edgegrove, og har deltatt i English Springer Spaniel Championship en rekke ganger. Han er en Panel A dommer og har dømt både ESS Championship, the Cocker Championship, the Irish Championship, the Danish Championship and Swedish Championship (tre ganger). Treningsweekend’en blir arrangert som et rent selvkost arrangement, og en endelig kalkulasjon av prisen (og bindende påmelding) vil bli gjort etter at vi har fått oversikt over hvor mange som ønsker å delta. Vi forventer å klare å holde kostnaden under kr. 1.000,- inkl. lunch/kaffe per ekvipasje per dag.

Helgen er foreløpig tenkt gjennomført som 2 enkeltstående dagskurs, hvor man kan melde seg på begge dager eller bare en av dagene. Lørdag vil være grunnleggende trening rettet mot mer uerfarne ekvipasjer (ung/uerfaren hund og/eller uerfaren fører). Søndag vil rette seg mot ekvipasjer som sikter/starter i AK/EK på jaktprøver, og som har lyst til å bygge videre på det man allerede har lagt grunnen for. Øvelser/problemstillinger vil bli gjennomgått både i teori og praksis med deltakernes egne hunder. Vi begrenser antall deltakere med hund. Også i år vil treningshelgen foregå på Skiptvet i Østfold.

Nærmere detaljer om agenda og tidspunkter vil komme, men vi har allerede nå behov for å få oversikt over hvor mange av dere som er interessert. Meld derfor din interesse til espen@woodspringer.no så fort som mulig!

Nedenfor ser dere konsentrerte deltakere få instruksjon av Dave Templar, som var instruktør under forrige treningshelg i 2013._AAB6783 Dave instruerer

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s