Introduksjonskurs spanieljakt 22. – 23. August

_AAB8739 Colcourt Sparky of BoundarymoorVi har hatt noen forespørsler om å kjøre et nytt introduksjonskurs i spanieljakt, og vi har derfor satt av helgen 22. og 23. August dersom interessen er stor nok. Kurset er planlagt avholdt på Torp Hundesenter i Skiptvet.

Dette er kurset for deg som er nyskjerrig på hvordan du og din spaniel kan ha mer glede av å trene for jakt og evt. jaktprøver. Kurset har som formål å gi en introduksjon til spanieljakt, og målgruppen er ekvipasjer som ønsker å lære mer om spanieljakt og hvordan vi kan utnytte hundens medfødte egenskaper i treningen. Deltakerne forventes reise hjem inspirert av øvelser som kan være nyttige for å få mest mulig glede av sin spaniel som jaktkamerat. Ingen forkunnskaper om spanieljakt kreves, men hunden bør komme på innkalling og sitte på signal.

Det vil bli gjennomført som et 2-dagers kurs, og øvelser/problemstillinger vil bli gjennomgått både i teori og praksis med deltakernes egne hunder. Vi begrenser antall deltakere med hund.

Prisen for kurset er kr. 1.500,- inkl. morgenkaffe, per ekvipasje for hele helgen. Dersom noen ønsker å delta uten hund, er prisen kr. 750,-

Påmelding gjøres til espen@woodspringer.no, og blir bekreftet ved innbetalt kursavgift. Send e-post som fort som mulig for å sikre deg plass!

Påmeldingen vil være basert på «førstemann til mølla» prinsippet, og er økonomisk bindende.

Del gjerne videre dersom du kjenner andre med spaniels som kan ha glede og nytte av dette!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s