Endring – Introduksjonskurs spanieljakt

Crane apporterer fasanVi innser at det ble litt kort varsel for å få fylt opp et kurs allerede førstkommende helg, og vi har derfor besluttet å flytte det til 20. og 21. August 2016. Håper dette passer flere av dere 🙂

Kurset har som formål å gi en introduksjon til spanieljakt, og målgruppen er ekvipasjer som ønsker å lære mer om spanieljakt og hvordan vi kan utnytte hundens medfødte egenskaper i treningen. Deltakerne forventes reise hjem inspirert av øvelser som kan være nyttige for å få mest mulig glede av sin spaniel som jaktkamerat. Ingen forkunnskaper kreves, men hunden bør komme på innkalling og sitte på signal. Kurset kan også være et fint grunnlag for deg som har ambisjoner om å stille på en JAL (jaktanleggs-) prøve.

Det vil bli gjennomført som et 2-dagers kurs, og øvelser/problemstillinger vil bli gjennomgått både i teori og praksis med deltakernes egne hunder. Vi begrenser antall deltakere med hund. Dersom vi får tilstrekkelig antall deltakere, vil kurset søkes avholdt i Skiptvet, Østfold.

Prisen for kurset er kr. 1.500,- inkl. kaffe/te, per ekvipasje for hele helgen, pris for ekstra familiemedlem/observatør er kr. 750,- per person.

Påmelding gjøres til espen@woodspringer.no, og blir bekreftet ved innbetalt kursavgift.

Påmeldingen vil være basert på «førstemann til mølla» prinsippet, og er økonomisk bindende.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s