Spanielkurs med Jeremy Organ

BNE_8829rs-web

Foto: Hans Hodne

Nu kör vi! Sett av helgen 27. og 28. Mai 2017, og la deg inspirere av Jeremy Organ!

I Mai 2016 arrangerte vi en treningsweekend for spaniels (og primært deres førere) med Jeremy Organ som instruktør. Helgen var en braksuksess, med utelukkende positive tilbakemeldinger. Det var en herlig blanding av både nye ansikter, og noen av de mest meritterte førerne i Norden. Vi har derfor besluttet å gjenta suksessen. Igjen har vi invitert Jeremy Organ, en av Englands ledende spaniel førere og trenere! Jeremy driver oppdrett av Engelsk Springer Spaniels under prefix’et Edgegrove, og har deltatt i English Springer Spaniel Championship en rekke ganger. Han er en «Panel A» dommer og har dømt både ESS Championship, the Cocker Championship, the Irish Championship, the Danish Championship og the Swedish Championship (tre ganger). Til høsten skal han også dømme Norgesmesterskapet sammen med Wenche Farstad. Treningsweekend’en blir arrangert som et rent selvkost arrangement, og en endelig kalkulasjon av prisen (og bindende påmelding) vil bli gjort etter at vi har fått oversikt over hvor mange som ønsker å delta. Vi forventer å klare å holde kostnaden under kr. 1.000,- inkl. lunch/kaffe per ekvipasje per dag.

BNE_9061rs-web

Foto: Hans Hodne

Helgen er foreløpig tenkt gjennomført som 2 enkeltstående dagskurs, hvor man kan melde seg på begge dager eller bare en av dagene. Lørdag vil være grunnleggende trening rettet mot mer uerfarne ekvipasjer (ung/uerfaren hund og/eller uerfaren fører). Søndag vil rette seg mot ekvipasjer som sikter/starter i AK/EK på jaktprøver, og som har lyst til å bygge videre på det man allerede har lagt grunnen for. Øvelser/problemstillinger vil bli gjennomgått både i teori og praksis med deltakernes egne hunder. Vi begrenser antall deltakere med hund. Også i år vil treningshelgen foregå på Skiptvet i Østfold.

Nærmere detaljer om agenda og tidspunkter vil komme, men vi har allerede nå behov for å få oversikt over hvor mange av dere som er interessert. Meld derfor din interesse til espen@woodspringer.no så fort som mulig!

BNE_8867rs-web

Foto: Hans Hodne. Engasjerte deltakere under kurset i 2016

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s