Samarbeidspartnere

Når man driver så aktivt som vi gjør med hundene våre, så er vi avhengig av å ha utstyr som fungerer og holder mål. Vi presenterer her produkter som bidrar til at vi lykkes, og som vi kan stå inne for kvalitetsmessig.

 

Canelana logo

Dette MÅ være verdens beste ullprodukter tilpasset praktisk bruk for både 2- og 4- beinte. For oss er det avgjørende at hundene holder seg tørre og varme mellom trenings- og jakt- øktene, og vårt samarbeid med Canelana startet med et dekken til valpen vår. Våre faste lesere og kursdeltakere kan få gunstige tilbud på alle Canelana’s produkter, ved henvendelse til oss.

 

 

W25w25 whistle

En særdeles god og rimelig fløyte til bruk ved trening av hund. Enkel å blåse i, og med en presis og «skarp» tone. Fløyta har på kort tid blitt veldig populær i Storbritania, og benyttes av flere av de mest kjente spaniel- og retrieverpersonlighetene der. Woodspringer Gundogs er Norsk importør av W25 fløyter, og de kan bestilles hos her hos oss. Fløytene kommer i sort, orange og rød farge. Prisen er meget gunstig: Ikke mer enn kr. 69,- per stk., 2 stk kr. 125,-, 3 stk kr. 180,- og 5 stk. kr. 275,-. Porto kommer i tillegg.

Reklamer