Fulle kurs!

_D810473 FTCH Flaxdale HallieDet er morsomt å arrangere kurs når interessen er så stor! Vi tar jo en stor økonomisk risiko som privatpersoner når vi henter inn instruktører fra utlandet, og det føles derfor trygt og gledelig når så mange er motiverte for å delta. Kurset er foreløpig fulltegnet både ift deltakere med hund og observatører. De som har fått tildelt plass har mottatt e-post, og fått frist frem til 30. August med å bekrefte plassen sin. Plasser som ikke er bekreftet til dette tidspunktet, vil bli tilbudt de som står på venteliste. Selvom jeg er superhappy med at kurset blir fulltegnet, er jeg kanskje ikke sjokkert 🙂 Jeremy er en meget anerkjent spanielressurs, og det skulle bare mangle at ikke norske spanielførere kjenner sin besøkelsestid.

Jeremy portraitVi har jo tidligere arrangert kurs med anerkjente instruktører, både spanieltrening med Dave Templar og lederskapskurs med Bengt Rödseth og Gunilla Wedeen, og tilbakemeldingene fra både instruktører og deltakere har vært udelt positive. Da er det ekstra motiverende å gjøre denne typen aktiviteter 🙂

Introduksjonskurset jeg selv holder nå i helgen er også fulltegnet, og interessen er så stor at vi sannsynligvis setter opp et kurs i siste halvdel av August også. Dette er kurset for deg som er ny for jakt/jaktprøver med spaniels. Send meg en e-post så fort som mulig hvis du vil holdes oppdatert.

(Bildet av Jeremy Organ er gjengitt med tillatelse fra Jeremy. Fotograf er for meg ukjent)

Reklame

2 responses to “Fulle kurs!

  1. Hei
    Ønsker å melde på til ekstrakurs i slutten av august, Engelsk Springer Spaniel født 2. April 2015.

    mvh May-Helen😄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s